Zukikrawlers (http://www.zukikrawlers.com/index.php)
-   Test Area (http://www.zukikrawlers.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Photo how-to (http://www.zukikrawlers.com/showthread.php?t=111)

simplesam 01-10-2006 04:17 PM

Photo how-to
A member recently asked for instructions how to do this. I thought it would be helpful for others.

First your pics have to be stored/hosted on an web site. (if our gallery is working you can store pics on there) If you just want 1 or 2 pics online e-mail them to me and I can host them for you, example: this is a link to a pic stored on my web page.


inorder to display this pic on the forum you need to use the Img tags

If you highlight the link above and them press the Img button above it will change the text to rear this:

[img ]http://members.dslextreme.com/users/philip/images/trlqueen.JPG[/img ]

Here is what it will look like on the site


captaindavid 07-22-2006 07:04 PM

heres mine


warpig 08-06-2006 05:52 PM


warpig 08-06-2006 05:53 PM

RE test
whenever I try and put the img labels in front of and behind a picture on my putfile site, it just shows up with a link to it, not the actual image.


TX_ZUKI 08-06-2006 06:16 PM


TX_ZUKI 08-06-2006 06:17 PM

Use this button...http://www.zukikrawlers.com/images/5...nsertimage.gif

warpig 08-06-2006 06:19 PM


warpig 08-06-2006 06:20 PM

Tried it no workey.


TX_ZUKI 08-06-2006 06:42 PM

ok, you are using the link on the browser, that is a no no! Right click the picture, go to properties, right click the URL and copy the link, then paste the link on that button, it will work.

warpig 08-06-2006 06:45 PM

okay here goes.


warpig 08-06-2006 06:46 PM

rockonn rockonn rockonn rockonn rockonn rockonn rockonn rockonn rockonn rockonn rockonn rockonn rockonn rockonn rockonn rockonn rockonn rockonn rockonn rockonn smokin

warpig 08-06-2006 06:56 PM

How Come
How come sometimes I get a bad link thing from putfile, and sometimes it shows the pictures.


DesertZuki 08-06-2006 10:35 PM


Originally Posted by warpig
How come sometimes I get a bad link thing from putfile, and sometimes it shows the pictures...

Don't know, but I've seen it myself. When the pic doesn't post, I've noticed the link is abbreviated. I don't know why it does that and sometimes it doesn't.

color_country _crawler 12-04-2006 09:12 PM

test pic
[IMG]http://images6.theimagehosting.com/mmine 153.th.jpg[/IMG]

color_country _crawler 12-04-2006 09:14 PM

http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=mmine 153.jpg

flea 12-05-2006 04:31 PM

here ya goes caleb..............

keavy_redneck 01-23-2007 08:57 PM


HardLuk 05-18-2007 06:18 PM

Wow! I had NO idea...
I had no idea how easy it is to post pics... I have been doing it the hard way for days now. I used to go to photobucket, copy the URL, go back to zukikrawlers, Type [IMG][/IMG], then paste the URL into the middle between the [IMG][/IMG] and hit Preview to see if it worked. Not going to do it that way anymore.

How I did the pic below is I went to photobucket, copied the URL (didn't even make it fullsize), came back to zukikrawlers and clicked on "insert image" button which brought up a blinking "Script Prompt" box and pasted the URL into the blinking Script prompt box and hit enter. The picture just materialized right before my eyes...Didn't even have to hit the Preview button.

How I did the pic below is even easier. I went to my photobucket, just left clicked on the "IMG code" line, came back to zukikrawlers, right clicked right here where I am typing, hit paste (it showed a link with tags around it), then preview button and boom, the pic you see below showed up.

-Nate- :dance:

tennesseecrawler 06-02-2007 09:32 AM

test pics

overthebars 07-02-2007 07:20 AM


overthebars 07-02-2007 07:24 AM


DesertZuki 07-02-2007 06:40 PM


Originally Posted by overthebars (Post 99684)

Now you have the image tags right but you need to post the pic on the net and link to posting. The link will look something like:


(from the above pic)

canadian410 01-31-2008 04:34 PM


canadian410 02-17-2008 05:41 PM


bammbamm_26 04-04-2008 08:55 PM

http://i136.photobucket.com/albums/q...-3-2006-23.jpg:happy :happy :happy :happy

All times are GMT -5. The time now is 06:08 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2005-2017 Zukikrawlers.com